This is how we roll

Van het creëren, stijlen en coördineren van een evenement worden wij blij! We ontzorgen jou zodat je maximaal kan genieten van jouw evenement. Want zeg nou zelf, van stress krijg je alleen maar rimpels ;)!

Niet lullen maar poetsen

Dat is ons motto! Tijdens het hele traject, van offerte tot uitvoering, staan wij tot je beschikking.  Bij ons weet je voorafgaand aan het evenement waar je aan toe bent en sta je achteraf niet voor onverwachte kosten!

Onze vrienden

In de jaren dat wij werkzaam zijn in de branche hebben wij een aantal mooie partners om ons heen verzameld waar wij graag mee samenwerken. Zo werken wij o.a. samen met branche partners in techniek, inrichting, fotografie, marketing & catering.

Wat vind je bijvoorbeeld van onze foto’s op deze website? Deze zijn gemaakt door de talentvolle Patrick Klösters.

Onze werkwijze

1.  Wij drinken met jou een kop koffie of glas wijn en bespreken de plannen.

2.  Op basis van ons gesprek met jou maken wij een specifieke offerte met allemaal gave toevoegingen waar je later een beslissing over kunt maken.

3.  Na goedkeuring van de offerte gaan wij jouw evenement voorbereiden. In dit proces komen alle onderdelen van een evenement samen.

4. Tijdens het organisatie proces houden we je op een aantal momenten op de hoogte van de status, want voorpret voorafgaand aan het evenement is héeeeeeel belangrijk.

5. En dan is het zover, het is tijd voor jouw evenement. Wij rennen, vliegen, tillen en sturen jouw evenement aan zodat jij maximaal kan genieten.

6. Natuurlijk willen wij weten wat je van het evenement en het organisatie proces vond, dus zullen we een week na jouw evenement contact met je opnemen om een evaluatie in te plannen.

Zullen we samen het avontuur aangaan?