I 'm not bossy but I am the boss...

Velvet & Rose Events werkt graag samen, met andere ondernemers uit de branche. Maar in de loop der jaren hebben we ook een mooi team aan eventfreelancers om ons heen verzameld. Waarom moeilijk doen, als het samen kan? ; ) 

Ontzorger

Stress hater

Creatief brein

Meet Marit

Ambassadeur van het spreekwoord: ”Niet lullen, maar poetsen”. 

Wijnliefhebber, strooit graag met een grapje (en lacht er vervolgens zelf het hardste om), mama van kleine Puck, is niet te stoppen als ze een kat ziet én houdt er stiekem niet van om haar eigen verjaardag te vieren. JUP that’s me, ik ben Marit en eigenaar van Velvet & Rose Events. Stiekem ook wel mijn 2e kindje 😉

Tijdens mijn studie Media en Entertainment Management leerde ik iemand kennen die mijn passie voor ondernemerschap herkende en mij aanspoorde om er iets mee te doen. Ik heb daarom tijdens mijn studie mijn bedrijf Incentive Productions opgezet. Ik kon hierdoor tijdens mijn schoolperiode mijn opgedane kennis toepassen in leuke, uitdagende opdrachten in evenementen en theater. Sinds 2018 is Incentive Productions veranderd in Velvet & Rose Events, een naam die beter bij mij als persoon past.

Ik heb de afgelopen 12 jaar mooie kansen gekregen om diverse evenementen te mogen ondersteunen en te organiseren, van grote publieksevenementen (Concours d’ Elegance) tot particuliere feestjes (o.a bruiloften). Ik heb veel evenementen gedraaid waar ik de gehele verantwoordelijkheid droeg en stuurde daarbij vaak een evenemententeam aan.  

Tijdens elk evenement is het mijn doel om de wensen van de opdrachtgever te vertalen naar een passen concept binnen de financiële kaders en deze vlekkeloos uit te voeren. Ik geniet er enorm van om de gasten van het evenement een complete beleving aan te bieden, wat natuurlijk al begint op het moment dat mensen zich aanmelden.

Ik kijk ernaar uit om met je te samenwerken!