Portfolio...

We ontzorgen jou zodat je maximaal kan genieten van jouw evenement. Want zeg nou zelf, van stress krijg je alleen maar rimpels ;)!

Projecten

Evenementen

Klanten

Leuke klanten, toffe projecten

Nieuwenhuijse en Ronde Tafel

Op 20 mei 2022 zeiden R&B volmondig ‘Oui’ tegen elkaar in het prachtige La France. In het voortraject heeft Marit hen ondersteunt als weddingplanner en had zij de eer om als ceremonieel spreker te mogen optreden.

Wedding R&B

Op 20 mei 2022 zeiden R&B volmondig ‘Oui’ tegen elkaar in het prachtige La France. In het voortraject heeft Marit hen ondersteunt als weddingplanner en had zij de eer om als ceremonieel spreker te mogen optreden.

Wedding S&K

Op 29 mei 2022 stapte S&K in het huwelijksbootje in Wenum Wiesel. Deze dag trad Marit op als partymanager en heeft zij in het voortraject de bruiloft begeleid en was zij in charge van de aankleding.

Wedding F&M

Na een aantal jaren organiseren en voorpret (oké en verschuiven door Corona ;)) was het op 24 september dan ein-de-lijk zover, F&M zeiden ja tegen elkaar. Dit alles op het prachtige landgoed van Giancarlo & kleinzoon Giovanni die iedereen een liefdevol weekend heeft bezorgd. Tijdens de ceremonie had Marit de rol als ceremonieel spreker en mocht zij F&M bijstaan als ceremoniemeester.

Bedrijfsfeest en bijeenkomsten DIJ Digital

Vanaf september 2022 mag Marit als evenmanager deze leuke club mensen ondersteunen in de organisatie van hun meeting & events. In 2022 heeft Marit meer dan 10 meetings georganiseerd, een fantastisch jungle kerstfeest en kleinschalige interne bijeenkomsten.

Events voor PEER*

In 2022 mocht Marit in opdracht van PEER* meerdere events voor centrummanagement Apeldoorn organiseren en begeleiden. En daarnaast heeft zij meerdere events in het Ketelhuis mogen organiseren voor zakelijke relaties.

Momtrepreneur rally 2.0

Op zondag 9 oktober vond de 2e editie plaats van de Momtrepreneur Rally. Wederom reden we met meer dan 75 dames een prachtige rally over de Veluwe. We sloten de dag af met sprekers zoals Marielle Smit en Lieke Danenburg. Marit heeft Momtrepreneur ondersteunt in de organisatie van dit jaarlijks event.

Bruiloft E&M

Op 22 augustus 2021 stapte E&M in het huwelijksbootje. Marit heeft hen gedurende 2 jaar ondersteunt als weddingplanner en ceremoniemeester.

Rally DIJ

Voor De Internet Jongens hebben we op 17 december 2021 een gave rally mogen organiseren, waarbij we het thema 'welcome to the future' volledig hebben geïntegreerd in dit auto feestje!

Momtrepreneur
rally

Samen met de fantastische Momtrepreneur dames hebben we de allereerste editie van de 'Momtrepreneur rally' georganiseerd op zondag 10 oktober 2021. En na het succes van de eerste editie van doen we het gewoon nog een keer! Addictive vibes en fancy dresses. Samenkomen met andere business women. De fancy Business Woman get together of the year!

Opening
tentoonstelling Marjolein Bastin

Op vrijdag 15 oktober opende Prinses Margriet tentoonstelling van kunstenares Marjolein Bastin in het tegelmuseum in Otterlo. Wij mochten hiervoor de aankleding en organisatie op ons nemen! In opdracht van PEER.

Bruiloft K&G

Styling van de bruiloft voor K&G op 15 mei 2021.